Tänään on maanantai 23.4.2018
Edustusjoukkue Juniorit Seura

Etusivulle..   Ottelut sivulle..

SavU vs. MP    0-3   (0-2)    -Harjoitusottelu-

| 14.4.2018  | 11:00  | Urpola, Mikkeli  |

Raportti

mp käveli 0-3 -voittoon

Maalit:
16. Lucas dos Santos (Elliot Simmons) 0-1
40. dos Santos (Niila Forsell) 0-2
86. dos Santos (Jiri Haikonen) 0-3

MP:n kokoonpano:
Sammy Ndjock, Iiro Äijö, Vincent Bikana, Matti Kohonen, Mikko Hiltunen, Elliot Simmons, Lucas dos Santos, Janne Kuhmonen, Sami Kariniitty, Olli Kilpeläinen, Niila Forsell

Vaihtopelaajat:
Ozeias Graciano, Jiri Haikonen, Joonas Kimari, Markus Brusila

Vaihdot:
46. Vincent Bikana <-> Ozeias Graciano
46. Mikko Hiltunen <-> Jiri Haikonen
46. Janne Kuhmonen <-> Markus Brusila
46. Olli Kilpeläinen <-> Joonas Kimari

Otteluraportti:
MP kohtasi toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa Urpolan todella loistavissa olosuhteissa farmijoukkue SavU:n. Ottelu ei paljon jalkapalloiluisia hienouksia tarjonnut, mutta MP korjasi 0-3(0-2) -voiton Lucas dos Santosin viimeistellessä kaikki ottelun maalit. SavU:n riveissä MP:stä pelasivat: Jonne Uronen, Eero Karjalainen, Viljami Jurvanen sekä Leevi Leinonen.

Ottelun sävel oli selvä, MP piti palloa ja SavU puolusti uhrautuvasti ja yritti hyökätä nopeasti vastaan. MP lähti alusta alkaen savulaisten verkkaiseen pelaamiseen mukaan. Peli olikin tahmeaa ja aikamoista yksin yrittämistä toisin kuin viikko sitten Lappeenrannassa, missä MP pelasi hienosti joukkueena. Ensimmäisen puoliajan vasemmalla laidalla pelannut Lucas dos Santos oli harvoja valopilkkuja MP:n joukkueessa. Hänen saadessa pallon aina tapahtui. Dos Santos karkasi useamman kerran ja kahdesti hän viimeisteli Elliot Simmonsin ja Niila Forsellin tarjoiluista tarkasti takanurkkaan. Sammy Ndjock MP:n maalilla sai olla aika rauhassa ja kunnon torjuntoja hänelle ei kertynyt laisinkaan, mutta muutaman kerran erikoistilanteista oli pientä hässäkkää MP:n maalilla. Tauon viettoon mentiin näissä 0-2 -lukemissa.

Tauolla MP suoritti neljä vaihtoa ja toisen jakson alussa oli pientä piristymistä, mutta hyvän vaiheen jälkeen peli meni taas aika puuroksi ja yksin yrittämiseksi. MP:ltä puuttui tästä pelistä hyviä otteita hyökkäyksessä esittäneet Juuso Liukkonen (matkoilla) sekä Miikka Oinonen (mahataudissa) ja tämä näkyi selvästi sinivalkoisten hyökkäyspelaamisessa. Toisella puoliajalla SavU pääsi muutaman kerran hyökkäämään nopeasti vastaan, mutta nämä tilanteen MP:n alakerta puolusti hyvin ja Ndjock sai maalillaan olla aika rauhassa. Farmijoukkue SavU:n maalilla pelannut Jonne Uronen oli työllistetty ja hän hoiti tehtävänsä yhtä lukuun ottamatta kiitettävästi toisella puoliajalla. Viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa Jiri Haikonen hassutteli oikeassa laidassa pari SavU:n pelaajaa ja syötti pallon maalille, missä Lucas dos Santosilla oli helppo työ laukoa ottelun kolmas maalinsa ja pelin loppulukemat 0-3.

Päävalmentaja Janne Wilkman löysi omiensa esityksestä paljon parannettavaa, vaikka lukemat olivatkin selvät.

- Oli todella erityyppinen peli kuin aikaisemmat, mutta sarjassakin tulee varmasti vastaan tällaisia vastustajia, jotka vetäytyvät ja pelaavat matalalla. Meidän pitää löytää paremmin keinot tällaistä vastustajaa vastaan, mutta oli hyvä, että saimme tällaisenkin pelin ennen sarjan alkua.

- Ensimmäinen puoliaika oli vaisua pelaamista, mutta toiselle puoliajalle paransimme vähän, vaikka loppua kohti taas lähdimme mukaan vastustajan tempoon.

- Lucas kyllä viimeisteli tänään hyvällä prosentilla ja saimme peliminuutteja isolle porukalle, kun SavU:nkin riveissä pelasi useampi meidän pelimies.

MP:llä on vielä jäljellä yksi harjoitusottelu ennen kahden viikon päästä alkavaa sarjaa. Ensi keskiviikkona pelataan myös kaupungin herruudesta, kun Hänskissä vastaan asettuu Pallo-Kissat.


Ennakko

toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa vastassa savu

MP pelaa lauantaina toiseksi viimeisen harjoitusottelun, kun Urpolassa vastaan asettuu farmijoukkue SavU.

Kummallakin joukkueella on vielä parisen viikkoa tosipelien alkuun, niin nyt on vielä hyvä mahdollisuus kokeiluihin, kun sarjapisteitä ei ole jaossa.

MP:n lopullinen kokoonpano selviää pelipäivänä. Muutamalla pelaajalla on kolhuja ja muutama kipeänä. Lisäksi jokunen pelaa farmijoukkue SavU:n riveissä.

Päävalmentaja Janne Wilkman haluaa nähdä lauantain ottelussa harjoituksissa läpikäytyjä juttuja.

- Kaksi harjoituspeliä on jäljellä ennen sarja-avausta ja näissä hioataan vielä viimeisiä pelillisiä juttuja kuntoon.

- Osa pelaajistamme tulee pelaamaan farmijoukkue SavU:ssa, jotta saamme kaikille reilusti peliminuutteja alle.

Kokoonpanossa:
1. Sammy Ndjock (mv)
2. Eero Karjalainen
3. Ozeias Graciano
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Matti Kohonen
7. Mikko Hiltunen
8. Elliot Simmons
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
15. Markus Brusila
17. Lucas dos Santos
19. Janne Kuhmonen
21. Sami Kariniitty
23. Olli Kilpeläinen
25. Niila Forsell© Mikkelin Palloilijat